Warning: The magic method MchGdbcBasePublicPlugin::__wakeup() must have public visibility in /home/u342745347/domains/cbeautyroom.se/public_html/wp-content/plugins/goodbye-captcha/includes/plugin/MchGdbcBasePublicPlugin.php on line 44
» Yumi lashes Stockholm | Välkommen till C-beauty room!

Yumi lashes i Stockholm

Välkommen till C-beauty room!

Vill du unna dig en lyxig Yumi lashes-behandling?

Allt du kan tänka dig inom skönhet och hudvård hos oss på C-beauty room i Sundbyberg. I vår trivsamma salong kan du unna dig en skön stund i avstressande miljö. Hör av dig till oss för att boka behandling eller ta en titt på vårt kompletta sortiment av hud- och kroppsvårdsprodukter. Vi har titt som tätt erbjudanden så som rea-kosmetik och missa inte våra aha-pha ansiktsbehandlingar!

Komplett skönhetskoncept

Hos oss på C-beauty room sätter vi dig som kund i fokus och vi garanterar dig en professionell service. Våra duktiga medarbetare tar väl hand om dig och du får den hjälp du behöver oavsett det gäller behandlingar eller produkter. Vi eftersträvar avkoppling och välmående på alla plan – därför törs vi garantera dig ett trevligt besök i avstressande miljö. Boka friskvårdsmassage, aha-pha ansiktsbehandlingar, micro needling, vaxning, spray-tan eller varför inte “yumi lashes”. C-beauty room är med andra ord din kompletta skönhetssalong.

Genom att använda detta formulär accepterar du att C-beauty room lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Yumi lashes i Stockholm

Något till alla tillfällen

Vi erbjuder ett komplett utbud av både tjänster och produkter inom skönhet och hudvård. Det är alltså oss du ska kontakta när du behöver hjälp inför bröllopet, festen eller inte varför inte mitt i den vanliga vardagen? Varmt välkommen att boka in en ansiktsbehandling, makeup eller massage till alla tillfällen. Unna dig själv en avkopplande egentid hos oss på C-beauty room – du kommer tacka dig själv!

Våra tjänster

Friskvårdsmassage - C-beauty room

Friskvårdsmassage

Yumi lashes - C-beauty room

Yumi lashes

Rhea-kosmetik - C-beauty room

Rhea-kosmetik

Aha-pha ansiktsbehandlingar - C-beauty room

Aha-pha ansiktsbehandlingar

Låter våra behandlingar intressanta? Boka då redan idag!

Boka här

Relax paket

Är du på jakt efter något lyxigt att ge bort i present till någon kär vän eller kanske som gåva till dig själv? På C-beauty room erbjuder vi dig riktigt välmående relax erbjudanden som du kan boka för en eller flera personer. Du är varmt välkommen att beställa relax i vår mysiga salong både dag och kväll. I varje relax ingår en skön behandling och dessutom fräsch frukt som serveras i en avkopplande miljö med ljus och musik. En relax hos oss är välmående för både kropp och själ – välkommen med din bokning!

Skön massage

Vad passar bättre som avkoppling än en riktigt behaglig friskvårdsmassage? Hos oss hittar du ett brett utbud av massage – allt från klassisk massage, spa massage och gravidmassage till hot stone massage. Det sistnämnda har blivit en stor favorit bland våra salongskunder där du får massage med hjälp av varma stenar. Våra duktiga massörer vet vad som krävs för att ge kroppen en skön och välmående stund.

Hud- och kroppsvårdsprodukter

Vid sidan av våra behandlingar erbjuder vi självklart även våra kunder på ett komplett produktsortiment inom hud- och kroppsvård. Mellan varven har vi även rea-kosmetik i vårt sortiment här på salongen. Vi hjälper dig mer än gärna med att hitta produkter som passar just din typ av hud eller behov. Du kan lita på en vass kompetens hos våra medarbetare när det gäller hud- och kroppsvård! Boka Yumi lashes redan idag!